top of page
dsc04836_edited.jpg

EGYESÜLETI INFORMÁCIÓK

Minden kérdésre a válasz...

Infók: FAQ

MIK AZ EGYESÜLET ALAPINFORMÁCIÓI ?

A Scuderia Ungherese teljes neve : (olaszul)

 ASSOCIAZIONE SCUDERIA UNGHERESE - hivatalosan magyarul : 

MAGYAR ISTÁLLÓ OLASZAUTÓS

EGYESÜLET. Székhelye ( címe ) Szolnok 5000 SÜTŐ UTCA 4 FSZ 1 . Elnökség : Lisznyai Anikó,   Kokos László  , Dávid Sándor , Kálóczy László , Krizsán Zoltán ( elnök) 

Törvényszéki bejegyzés száma :16-02-2796

Adószáma : 19187877-1-16 . 

KSH száma : 19187877-9499-529-16

Bankszámlaszáma : 10300002 13142521 00014903 . Bank : MKB Bank . Számlatulajdonos neve : Magyar Istálló Egyesület 

HOGYAN LEHET AZ EGYESÜLETBE BELÉPNI ?

Az Egyesületünkbe minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár be tud lépni , aki


- rendelkezik magyarországi lakcímmel


-a közügyektől nincs eltiltva ,


- tulajdonában van legalább egy  Oldtimer - Youngtimer korú , működőképes és a forgalomban részt vevő  rendszámmal ellátott   olasz gyártmányú  gépjármű vagy bármilyen korú de megfelelő állapotú Alfa Romeo . 


 Az autó műszaki és esztétikai állapotát a jelentkezéskor fotókkal kell bizonyítani, a jármű okmányai a leendő tag nevére kell szóljanak .


A jelentkezést a tagság egyszerű többségi szavazással bírálja el, a döntést az Egyesületnek nem kötelessége megindokolni, és a döntés ellen fellebbezés illetve jogorvoslat a magyar társasági törvény értelmében nem kérhető . 

HOGYAN ÉRTESÜLHETEK AZ AKTUÁLIS PROGRAMOKRÓL?

Egyesületünk belső működéséhez tartozó programjai mint a taggyűlés és az éves Közgyűlés , vagy a Tisztújító Taggyűlés , zártak. Ezeket az eseményeket a tagság az Egyesület titkos Facebook-csoportjában láthatja, illetve a tagság a legfontosabb eseményekről ajánlott levélben kap értesítést . Kívülálók számára ezek a programok illetve az Egyesület belső életére létrehozott csoport nem láthatóak.

Az egyéb , nagyközönség részére is nyitott rendezvényeinkről az Egyesület weboldalán bárki  értesülhet   , illetve a Scuderia Ungherese - hez tartozó Alfás Barátok csoportban is publikálva vannak 

HOGYAN LEHET AZ EGYESÜLETBŐL KILÉPNI ?

Az Egyesületből való kilépést az Elnökség illetve az Egyesület részére címzett ajánlott levélben kell jelezni. Az egyesület levélcíme : Scuderia Ungherese Egyesület , Szolnok 5000 , Sütő utca 4 . 

A tagok az Egyesület Alapító okiratából és a Szabályzatából is saját példánnyal rendelkeznek, amelyek  minden kilépéssel kapcsolatos részletet szabályoznak  . 

HAJLANDÓ E AZ EGYESÜLET PARTNERI KAPCSOLATOKAT ÉPÍTENI MÁS OLDTIMER EGYESÜLETEKKEL VAGY IDEVÁGÓ TEVÉKENYSÉGŰ CÉGEKKEL ?

Természetesen Igen ! :)  Szeretnénk mindenki számára gyümölcsöző kapcsolatokat kiépíteni,  várjuk kedves megkeresésüket !

LÁTHATOM VALAHOL HOGY KIK AZ EGYESÜLET JELENLEGI TAGJAI ?

Amíg nem Egyesületünk tagja valaki , addig az ügyvivő elnökség tagjain kívül mást nem láthat . A taglista titkos .

bottom of page