top of page
Alfa-Romeo-Giulietta-Oldtimer-April-20.j

SCUDERIA UNGHERESE

Egyesületünk 2019. októbe  10-én került bejegyzésre Szolnokon , egy nyári Alfa Romeo-s kis buli után , ahol későbbi alapítóink  elhatározták hogy Egyesületet alapítanak . Alapítótagjaink elhivatott olaszautó , leginkább Alfa Romeo tulajdonosok, egyben barátok is . Közösségünk alapértékeit az Autók iránti rajongás , egymás és az autós kultúra szeretete és a laza , örömteli "olaszos" életérzés határozza meg .


A Scuderia Ungherese , a magyar "istálló" nevében is sugallja az autósportok és tradíciók tiszteletét . 2021-ben az az óriási megtiszteltetés ért minket , hogy az FCA  (Stellantis) és az Alfa Romeo Heritage hivatalosan is elismerte a munkánkat , egyben felvett minket az anyacég álltal is elismert  magyar klubok sorába ! Így a Scuderia Ungherese immáron elérhető a Heritage weboldaláról is .


  Egyesületünk rendszeresen tart baráti összejöveteleket , tagjaink minden évben több találkozón is részt vesznek , és szervezik is azokat . Szeretettel várjuk a tagságért jelenkezni vágyó Alfa Romeo és más youngtimer - oldtimer korú olasz autók  tulajdonosait  , illetve hasonló tematikájú oldtimer-youngtimer Egyesületek felkéréseit is a közös munkára !

Rólunk: About
bottom of page